Fraseri Spar kerstboom

De Fraseri Spar (Abies Fraseri)  is niet alleen populair als kerstboom; hij wordt ook veel in tuinen toegepast.

Met name de gekleurde kegels bij een Fraseri Spar maken ‘m extra bijzonder en extra decoratief. Op onze boomkwekerij in Budel, kunt u kiezen uit Fraseri in pot of gezaagd; rechtstreeks uit onze eigen voorraad. Het voordeel van deze donkergroene kerstboom is dat deze al bij een lengte van 1 – 2 meter gekleurde kegels heeft, waardoor de boom een decoratief extraatje heeft van zichzelf. De boom word steeds populairder!

Wat maakt de Fraseri Spar zo uniek?

De Fraseri Spar heeft een aantal kenmerken die ‘m zo uniek maakt:

  • Heldere, gekleurde kegels aan de bovenzijde van de boom als extra decoratie;
  • Donkergroene, platte naalden;
  • Horizontale vlakken en een piramidale kroon.

Inclusief extra decoratie: kies voor de Fraseri Spar

Er zijn veel redenen om voor de Fraseri Spar te kiezen. De belangrijkste voordelen zetten we graag nog eens voor u op een rijtje:

  • Niet zo breed en daardoor geschikt voor kleinere ruimtes;
  • Verliest minder snel naalden;
  • Heerlijke geur.

Bestel de Fraseri Spar van Verberne Kerstbomen

Wilt u meer weten van de Fraseri Spar? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over deze populaire en gewaardeerde kerstboom. Verberne kweekt kerstbomen van hoge kwaliteit op de eigen kwekerij in Budel in verschillende populaire soorten zoals de Picea Nordmann, Picea Abies, Picea Omorika en Fraseri spar.

De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit waarbij de constante aandacht en zorgzame begeleiding voor elke boom centraal staat. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, gebruiken we voor onkruid- en ziektebestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen. Wij garanderen een snelle levering door heel Nederland.

Neem contact op

Heeft u vragen over ons assortiment en of wij uw nieuwe kerstbomen kunnen leveren? Bel ons of stuur een email.

Wij nemen spoedig contact met u op!