Picea Abies kerstboom

De kerstboom met de langste ‘staat van dienst’ en daardoor nog altijd de populairste kerstboom.

Deze kerstboom kenmerkt zich door zijn kegelvorm waarbij de onderste takken nagenoeg horizontaal zijn en de takken aan de bovenzijde juist meer omhoog gericht zijn. De fijnspar heeft een gladde, roodachtig bruine schors. De puntige en scherpe groene naalden zijn ongeveer 1 a 2 cm lang. De neerwaarts hangende, lichtbruine kegels zijn 10 tot 18 cm lang. Veel bekendheid heeft de aantrekkelijk geprijsde fijnspar door het gebruik in de tuin of in parken.

Als kerstboom is de fijnspar (ook wel ‘gewone’ spar genoemd) ook nog altijd een populaire keuze. Jay Verberne levert de Picea Abies gezaagd of in pot in alle populaire (standaard)maten door heel Nederland.

Waarom kiezen voor de Picea Abies als kerstboom?

Deze fijnspar is nog altijd de meest aangeboden en gekochte kerstboom. Typische kenmerken van de Picea Abies zijn:

  • Een gunstige prijsstelling;
  • Hoge decoratieve waarde door hoge en kegelvormige kroon;
  • Verspreid een heerlijke dennengeur.

Bestel de Picea Abies bij boomkwekerij Jay Verberne

Wilt u meer weten van de Picea Abies? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over deze populaire en gewaardeerde kerstboom. Jay Verberne kweekt kerstbomen van hoge kwaliteit op de kwekerij in Budel in verschillende populaire soorten zoals de Picea Nordmann, Picea Abies, Picea Omorika en Fraseri spar.De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit waarbij de constante aandacht en zorgzame begeleiding voor elke boom centraal staat. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, gebruiken we voor onkruid- en ziektebestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen. Wij garanderen een snelle levering door heel Nederland

Kwaliteit kerstbomen voor de groothandel

Wij zijn een kerstbomenkwekerij voor de groothandel. We verkopen perfecte kerstbomen van top kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Verberne kerstbomen heeft een ruim assortiment kerstbomen in allerlei maten. Zo telen wij zelf Picea Nordmann, Picea Abies, Picea Omorika (Serivische Spar) en de Fraseri Spar. De Picea Nordmann kunnen wij tot 250 cm in pot leveren. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen of u kunt een email sturen.

Daarom Verberne Kerstbomen

  • Snelle levering
  • Gratis transport door heel Nederland*
  • 100% eigen teelt
  • Speciale prijzen voor groothandel

Neem contact op

Heeft u vragen over ons assortiment en of wij uw nieuwe kerstbomen kunnen leveren? Bel ons of stuur een email.

Wij nemen spoedig contact met u op!