Picea Nordmann kerstboom

Dit type kerstboom is de beste en mooist gevormde kerstboom die je maar kunt hebben!

De Picea Nordmann kerstboom is enorm populair! Deze kerstboom heeft dan ook een aantal uitgesproken pluspunten die zijn populariteit eenvoudig verklaart. Het is een zeer mooi gevormde kerstboom waarbij de zachte, niet prikkende naalden zo goed als niet uitvallen. Een ander voordeel is dat de stevige takken zonder doorbuigen ook zwaardere kerstballen, slingers en andere kerstdecoratie kan dragen.

Verberne Kerstbomen geheel eigen teelt

De teelt voeren wij geheel in eigen beheer uit waarbij de constante aandacht en zorgzame begeleiding voor elke boom centraal staat. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, gebruiken we voor onkruid- en ziektebestrijding veelal biologische technieken en bestrijdingsmiddelen. Wij garanderen een snelle levering door heel Nederland.

Waarom kiezen voor de Picea Nordmann als kerstboom?

De Picae Nordmann is inmiddels uitgegroeid tot de meest geliefde kerstboom van Nederland. Hieronder zetten we de pluspunten nog eens op een rijtje

  • De naalden van de Nordmann-spar zijn zachter en prikken daardoor niet of nauwelijks;
  • De naalden vallen minder snel uit waardoor je langer kan genieten van de decoratieve waarde van de kerstboom
  • Stevige takken die niet snel doorbuigen

Bestel de Picea Nordmann bij Verberne Kerstbomen

Wilt u meer weten van de Picea Nordmann? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over deze populaire en gewaardeerde kerstboom. Verberne kweekt kerstbomen van hoge kwaliteit op de kwekerij in Budel in verschillende populaire soorten zoals de Picea Nordmann, Picea Abies, Picea Omorika en Fraseri spar.

Neem contact op

Heeft u vragen over ons assortiment en of wij uw nieuwe kerstbomen kunnen leveren? Bel ons of stuur een email.

Wij nemen spoedig contact met u op!