Kerstbomen groothandel

Op onze eigen boomkwekerij zet Verberne zich elke dag opnieuw in om speciaal voor de groothandel kerstbomen van zeer hoge kwaliteit te kweken.

Wij kweken verschillende populaire soorten zoals de Nordmann, Fijnspar, Servische spar en Fraseri spar. Ook het transport kunnen wij in heel Nederland gratis* voor u verzorgen. Zo staat Verberne garant voor het professioneel kweken en transporteren van een enorm assortiment kerstbomen speciaal voor de vakhandel!

Kerstbomenkwekerij Verberne Groothandel in kerstbomen met goed advies en maatwerk

Onze kerstbomen worden met het grootste vakmanschap gekweekt op onze kwekerij in Budel. Speciaal voor de vakhandel (groothandel, tuincentra en hoveniers) leveren wij een ruim assortiment kerstbomen van topkwaliteit tegen speciale groothandelsprijzen  in allerlei soorten en maten. Naast de veelgevraagde (standaard)maten, leveren wij ook grote maten kerstbomen rechtstreeks uit voorraad. Bij Verberne kunt u daarom rekenen op een uitgebreid en veelzijdig assortiment kerstbomen.

Daarom kiest de groothandel voor kerstbomen van Verberne

  • Snelle levering
  • Gratis transport door heel Nederland*
  • 100% eigen teelt
  • Speciale prijzen

Topkwaliteit kerstbomen voor speciale groothandelsprijzen

Wilt u ook topkwaliteit kerstbomen voor speciale groothandelsprijzen? Bij Verberne staan we graag voor u klaar. Heeft u vragen over ons het assortiment kerstbomen dat wij tegen gunstige condities aan de groothandel kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op! We geven u graag en geheel vrijblijvend deskundig antwoord op uw vragen.

Kwaliteit kerstbomen voor de groothandel

Verberne Kerstbomen is een kerstbomenkwekerij voor de groothandel. We verkopen perfecte kerstbomen van top kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Verberne kerstbomen heeft een ruim assortiment kerstbomen in allerlei maten. Zo telen wij zelf Picea Nordmann, Picea Abies, Picea Omorika (Serivische Spar) en de Fraseri Spar. De Picea Nordmann kunnen wij tot 250 cm in pot leveren. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen of u kunt een email sturen.

Daarom Verberne Kerstbomen!

  • Snelle levering
  • Gratis transport door heel Nederland*
  • 100% eigen teelt
  • Speciale prijzen voor groothandel

Kerstbomen voor de particulier

Ook is Verberne Kerstbomen uw partij voor het kopen van een kerstboom. Wat is kerst nou zonder een mooie kerstboom? Kerst begint vaak met de aanschaf van een mooie kerstboom. Kiest u dit jaar voor een mooie volle echte kerstboom, dan zit u bij Verberne in Budel goed! Bij Verberne kerstbomen heeft u een ruime keuze. Groot of klein, voor binnen of buiten: uw ideale boom zit er ook tussen!

Neem contact op

Heeft u vragen over ons assortiment en of wij uw nieuwe kerstbomen kunnen leveren? Bel ons of stuur een email.

Wij nemen spoedig contact met u op!